Bivši fudbaler Borca i Veleža otišao na Island

Našao novi angažman

Bivši fudbaler Borca i Veleža otišao na Island

Bh. internacionalac Danijel Majkić karijeru će nastaviti na Islandu.

Nekadašnji fudbaler Borca i Veleža se početkom godine razišao sa grčkim Plataniasom, a sada će se po prvi put okušati na Islandu gdje će nositi dres tamošnjeg Selfossa.

S ovim klubom već je potpisao ugovor i predstavljen je kao novo pojačanje, a prije njega na Island je, podsjetimo, otišao i Salko Jazvin.

"Doista sam čuo samo dobre stvari o zemlji i narodu. Igrači, treneri i ljudi oko kluba su se potrudili da mi olakšaju prve dane na Islandu i zahvalan sam im. Veselim se novom izazovu", izjavio je Majkić.

Kroz dosadašnju karijeru 32-godišnji Majkić se okušao u brojnim zemljama. Pored Grčke, još je igrao u Švedskoj, Slovačkoj, Kazahstanu, Rusiji i Libiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti