Majkić još dvije godine u Borcu

Vezista i u narednoj sezoni u Banja Luci

Majkić još dvije godine u Borcu

S. Mlaćo

Iskusni vezista Danijel Majkić i u narednoj sezoni će nositi dres banjalučkog Borca.

Banjalučani su jučer startali sa pripremama, a Majkić je produžio saradnju na još dvije godine.

Na njegovom ostanku instistirao je i šef struke Banjalučana Darko Vojvodić, pa su čelnici kluba brzo sklopili dogovor i  Majkić će predvoditi Borac u novojn sezoni Prve lige Republike Srpske.

Glavni cilj Banjalučana će biti osvajanje titule prvaka i povratak u Premijer ligu, te je već sada jasno da je Velikan iz Platonove i glavni favorit.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Majkić je nekadašnji mladi reprezentativac BiH, a u Borac je stigao u januaru ove godine iz švedskog Sandvikena. Prethodno je nastupao za banjalučki Željezničar, Zlate Moravce, Al Ahli, Leotar, Velež, Schachtjor, Baltika, KS Samara....

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi