Bivši fudbaler Mladosti u Bugarskoj
Foto: Lokomotiv Plovdiv

Našao novi angažman

Bivši fudbaler Mladosti u Bugarskoj

Nekadašnji fudbaler Mladosti iz Doboja kod Kaknja Kenan Muslimović našao je novi angažman.

Muslimović je od odlaska iz BiH igrao u petom po jačini rangu u Njemačkoj, a novi angažman sada je našao u Bugarskoj, tačnije u Lokomotivu iz Plovdova.

Radi se o tamošnjem prvoligašu kojeg vodi naš Bruno Akrapović, a za ugovor mladi Muslimović se izborio tako što je najprije zadovoljio na probnom radu.

Iz Lokomotiva su saopštili kako je 23-godišnji fudbaler potpisao ugovor na dvije godine.

Prve fudbalske korake Muslimović je napravio u bečkoj Austriji, odakle je potom otišao u italijansku Novaru, a do danas je promijenio veliki broj klubova. Igrao je u Novom Pazaru, Kaiserslauternu (II), Jahn Regensburgu (II), Mladosti... Bio je i kadetski reprezentativac BiH.

Top Komentari

balunv
Sretno Halide
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti