Bivši fudbaler River Platea stekao pravo nastupa za Velež
Foto: fkvelez.ba

Lucas Ojeda Nahuel konačno može i zvanično debitovati za Rođene

Bivši fudbaler River Platea stekao pravo nastupa za Velež

Danas su iz FK Velež saopštili da je su konačno riješena posljednja administrativna pitanja, te da je pravo nastupa za Rođene stekao Argentinac Lucas Ojeda Nahuel.

Argentinski ofanzivni veznjak je tako i zvanično postao novo pojačanje Veleža, a Lucas Ojeda Nahuel će treneru Ibri Rahimiću biti na raspolaganju već u nedjelju kada Mostarci igraju susret 1. lige FBiH protiv TOŠK-a.

Inače, novi igrač Veleža je rođen 1994. godine u Argentini, a svoj fudbalski put je počeo u slavnom River Plateu. Ipak, nikada nije dobio prvau priliku u prvom timu, pa je većinom "brusio zanat" u rezervnoj ekipi argentinskog velikana.

Lucas Ojeda Nahuel je 2015. godine prešao u redove Deportivo Espanola, a sada će svoju karijeru nastaviti u redovima federalnog prvoligaša.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Cime ga placaju?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi