Behram: Iz Tešnja se želimo vratiti sa tri boda

Novi težak ispit za Rođene

Behram: Iz Tešnja se želimo vratiti sa tri boda

S. Mlaćo, foto: A. Berbić

Poraz od Bratstva na domaćem terenu (0:2) uzdrmao je nogometaša Veleža. Rođeni su ostali bez bodova koje su svi očekivali, te gotovo sigurno neće se uključiti u borbu za prvo mjesto, kao što je tokom zimske pauze najavljivao šef struke Ibro Rahimić. 

Ipak, u Mostaru ovaj poraz žele što prije zaboraviti i okrenuti se nastavku sezone.

"Protiv Bratstva su svi očekivali da ćemo doći do lake pobjede, ali to se nije desilo. Gosti su se dobro postavili, a nama je došao jedan od onih dana kada ništa ne ide kako treba. Bez obzira na mnoštvo prilika nismo uspjeli ostvariti cilj, ali to je fudbal i sada se moramo potpuno skoncentrisati na narednu utakmicu", kazao je za SportSport.ba mladi član Veleža Seid Behram.

U nedjelju će Rođeni u goste TOŠK-u.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Kao i svako gostovanje, čeka nas težak posao. Trebamo biti maksimalno spremni u svakom smislu kako bi obradovali naše navijače i vratili se u Mostar sa tri boda", dodao je Behram koji je u dva meča nastavka sezone upisao 128 minuta.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi