Bivši fudbaler Sarajeva u stručnom štabu Starčevića

Unaprijeđen u Radniku

Bivši fudbaler Sarajeva u stručnom štabu Starčevića

Ekipa Radnika iz Bijeljine danas je i zvanično predstavila svog novog trenera.

Nakon odlaska Mladena Žižovića klupu ovog premijerligaša je preuzeo Slobodan Starčević, koji je u bh. okvirima dobro poznato ime, s obzirom da je ranije imao priliku voditi Krupu, Borac i Tuzla City.

Starčevićevo imenovanje izazvalo je veliko interesovanje medija u Semberiji, a na svom predstavljaju istakao je, između ostalog, kako odlično poznaje tim i da je to bio jedan od glavnih razloga zašto je prihvatio ponudu.

Stručnom štabu Radnika prirodano je i jedno ime, tačnije Duško Stajić koji je u proteklom periodu radio u omladinskoj školi tima iz Bijeljine, a sa Starčevićem se poznaje još iz dana dok je nosio dres Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim Borca i Radnika, kroz igračku karijeru je Stajić još igrao za Sarjaevo, Modriču, Čelik, Celje, Slovacko, Rot Weiss Ahlen, Ceahlaul Piatra Neamt...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi