Bivši fudbaler Veleža pronađen u lokvi krvi

U rodnom gradu

Bivši fudbaler Veleža pronađen u lokvi krvi

A. Čaušević

Srbijanski fudbaler Miloš Reljić pronađen je u lokvi krvi nakon što je brutalno pretučen u jednoj od diskoteka u centru Petrovca na Mlavi. 

Reljić se prije nego što je pretučen bio u sa društvom u "klubu 64" koji se nalazi u Petrovcu gdje je ovaj 30-godišnjak i rođen.

Fudbaler Slobode iz Užica je u diskoteku ušao u subotu navečer te je tu ustao do ranih jutarnjih sati. Nakon provoda je odlučio da krene te se uputio ka centru grada.

Nakon toga su nepoznati počinioci ovog napada su nasrnule na Reljića, brutalno su ga pretukli te su ga ostavili da leži na ulici.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Tuču niko nije vidio, ali su prolaznici kasnije tog jutra pronašli Reljića u lokvi krvi. Pozvali su Hitnu pomoć, koja ga je prevezla u bolnicu", kazao je izvor iz istrage za srbijanske medije.

Reljić je prošao omaldinske selekcije Crvene zvezde, a od februara 2015. do januara 2016. godine je bio član mostarskog Veleža.

Promo

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Cetnici ko cetnici, njima je ovo nesto najnormalnije. Ubijanje u krvi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi