Bivši fudbaler Željezničara u njemačkom niželigašu
Foto: EPA

Savić ima novi klub

Bivši fudbaler Željezničara u njemačkom niželigašu

Srđan Savić, član šampionske generacije FK Željezničar iz sezone 2011/2012., skrasio se u Njemačkoj. 

Nakon što je skoro deset godina igrao na premijerligaškim terenima, iskusni Savić je novi angažman pronašao u Njemačkoj i u narednom periodu će igrati za klub po imenu TSV Schönaich. 

Sa ovim niželigašem Savić je potpisao jednogodišnji ugovor, a zajedno s njim u klub je stigao i Roko Agatić koji je igrao za Orašje u periodu dok se ovaj klub takmičio u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Savić je pored Željezničara u našoj zemlji još igrao za Radnik, Zvijezdu, Zrinjski, Mladost iz Velike Obarske, te Mladost iz Doboja kod Kaknja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi