Bivši fudbaler Zrinjskog postigao gol i proslavio odlaskom na tribine

Tonći Kukoč u elementu

Bivši fudbaler Zrinjskog postigao gol i proslavio odlaskom na tribine

Nekadašnji fudbaler Zrinjskog, Tonći Kukuč, je dospio u centar pažnje odličnim golom u dresu Honveda, ali i "ludom" proslavom.

Kukoč je u srijedu pogodio za prolaz svog Honveda u četvrtfinale Kupa Mađarske.

Bio je to jedini gol u duelu Honveda i Haladasa, a Kukoč ga je postigao u 57. minuti utakmice.

Tek onda je uslijedio njegov "performans". Kukoč je svoj gol proslavio na tribini, nakon što je otrčao do iste, prešao ogradu i sjeo.

Ubrzo su mu se u slavlju pridružili saigrači. Nema sumnje, Kukuč je jedan od kandidata za "proslavu godine". Naravno, sudija ga je za odlazak na tribine nagradio žutim kartonom.

Podsjetimo, Kukuč je dres Zrinjskog nosio od januara 2017. do februara 2018. godine, a sa Plemićima je osvojio Kup BiH.

U dosadašnjoj karijeri ovaj 29-godišnji krilni fudbaler je igrao još za Como, Livorno i Bresciju u Italiji, CSKA Sofiju u Bugarskoj, te Hajduk, Istru, Mosor i Dragovoljac u Hrvatskoj.

Top Komentari

zaboti janos
Majamun,steta al dobar fudbaler
0 0
GospodinIzSarajeva
Hahahahha dobar dobar
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi