Bivši igrač Bayerna nesmotrenim potezom umalo unakazio lice protivničkog golmana
Wagner je dobio samo žuti karton

Na kraju je golman domaćeg tima imao jako puno sreće

Bivši igrač Bayerna nesmotrenim potezom umalo unakazio lice protivničkog golmana

S. Pašalić

Shanghai SIPG je danas na svom terenu u okviru 23. kola kineske Super lige savladao Tianjin Tedu sa visokih 5:1.

Nakon četiri vezana remija, ekipa koju sa klupe predvodi portugalski stručnjak Vitor Pereira je napokon upisala pobjedu i zadržala korak sa vodećim Guangzhou Evergrandeom.

Pored sjajnog gola Marka Arnautovića za domaći tim, meč je obilježio i brutalan start igrača gostiju Sandra Wagnera.

Bivši igrač Bayerna je u 18. minuti bio strijelac gola za svoj tim, ali je u 62. minuti neopreznim startom umalo unakazio lice golmana domaćeg tima, ali se na sreću sve na kraju dobro završilo.

Glavni sudija Milorad Mažić mu je pokazao samo žuti karton, ali je za ovo definitivno mogao dobiti i crveni.

Sandro Wagner je u januaru ove godine stigao iz Bayerna u Tianjin Tedu za 5 miliona eura, a samo godinu dana prije toga je iz Hoffenheima stigao u bavarski klub za 13 miliona eura, ali se nije naigrao u dresu ovog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi