Bivši igrač Bayerna savjetuje Dortmundu da što prije dovede dvojicu igrača Juventusa
Matthaus je istakao da bi odmah otišao u Torino po Cana i Mandžukića da je na mjestu čelnih ljudi Dortmunda

Smatra da bi bili veliko pojačanje za Milionere

Bivši igrač Bayerna savjetuje Dortmundu da što prije dovede dvojicu igrača Juventusa

S. Pašalić

Borussia Dortmund mora dovesti pojačanja ukoliko želi da se bori za naslov u Bundesligi, smatra bivši igrač Bayerna, Lothar Matthaus.

On je istakao da Milioneri imaju još uvijek imaju određenih problema i savjetovao je timu iz Dortmunda da dovede Emrea Cana i Marija Mandžukića iz Juventusa jer bi oni bili velika pojačanja za ovaj klub.

"I Can i Mandžukić imaju apsolutnu volju da nešto počnu i već su to učinili na nacionalnom i međunarodnom nivou", rekao je Matthaus.

"Juve nijednog od njih ne cijeni kao što bi oni željeli biti. Znam da su oni spremni za transfer i dostupni su po razumnoj cijeni."

"Da sam u Dortmundu, odmah bih se vratio avionom za Torino i pokušao obojicu potpisati. Znaju Bundesligu, govore jezikom, najvjerovatnije bi mogli igrati odmah i na teren donose vrstu karaktera koji vole navijači Dortmunda."

"Agresivni, borbeni, dajući sve do zadnje sekunde. Nikad ne napuštaju teren s čistim dresom."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Can je stvarno dobar broj šest i može igrati i u zadnjoj liniji. Unatoč svojim godinama, Mandžukić je jedan od najneugodnijih protivnika kojeg možete zamisliti kao štoper, a obojica su sjajni igrači tima."

"Oni bi bili dva velika pojačanja za Dortmund.", zaključio je Matthaus.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi