Bivši igrač Sarajeva na mjestu stare slave

Alispahić potpisao za Šibenik

Bivši igrač Sarajeva na mjestu stare slave

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Sarajeva Mehmed Alispahić danas je i zvanično predstavljen kao novo pojačanje Šibenika.

Nakon što je prošlog mjeseca sporazumno raskinuo ugovor sa aktuelnim prvako BiH, Alispahić je našao novi klub. Nekadašnji bh. reprezentativac vratio se u Šibenik u kojem je stekao slavu gdje je igrao zajedno sa svojim sugrađaninom Erminom Zecom.

Alispahić je danas zvanično predstavljen kao novo pojačanje hrvatskog drugoligaša koji ima ambicije da ove sezone izbori povratak u 1. HNL.

Ovaj vezni fudbaler je u dresu Šibenika nastupao od 2008. godine do 2011. godine i odigrao je 84 utakmice, te je postigao dva gola. Proljetni dio sezone u 2. HNL-u nastavlja se krajem februara, a Šibenk će snage odmjeriti na domaćem terenu protiv Hrvatskog Dragovoljca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi