Bivši igrač Slavije žari i pali trećom ligom u Hrvatskoj: Nemanja Šešlija zabio gol s centra

Majstorija bivšeg igrača Slavije

Bivši igrač Slavije žari i pali trećom ligom u Hrvatskoj: Nemanja Šešlija zabio gol s centra

E. Čaušević
Teme:

Nekadašnji fudbaler Slavije, Nemanja Šešlija, trenutno igra u trećem rangu hrvatskog fudbala.

Šešlija još prije pet fodina potpisao za BSK Zmaj u koji je stigao iz Famosa. Ovog 30-godišnjeg veznjaka pamtimo još dok je nosio dres Slavije, a u BiH je igrao još za Rudar Kakanj i Sutjesku iz Foče.

No, na ljeto 2014. godine odlučio je da potpiše za hrvatski Zmaj koji se takmiči u trećem rangu HNL-a. Zmaj je proteklog vikenda igrao derbi protiv Croatije i pobijedio sa 4:1.

Nevjerovatan gol za 3:1 postigao je upravo Šešlija i to s centra čime je oduševio tamošnju javnost. Pored gola Šešlija je upisao i jednu asistenciju u pobjedi kluba s Korčule.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Majstoriju i nevjerovatan gol možete pogledati u videoprilogu od 1:20.

Top Komentari

Prazina
Klub se zove BŠK Zmaj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi