Bivši nogometaš tuzlanske Slobode nožem napao trenera, odmah uhapšen

I to je moguće

Bivši nogometaš tuzlanske Slobode nožem napao trenera, odmah uhapšen

E. Oštraković

Pomalo nevjerovatne vijesti prenijeli su češki mediji, a radi se o nekadašnjem nogometašu tuzlanske Slobode, Bojanu Đorđiću, koji je na treningu nožem napao trenera golmana.

Naime, Đorđić trenutno nastupa za ekipu koja se takmiči u drugoj ligi Češke, a radi se o Varnsdorfu, a sada je dospio na naslovnice zbog stvari koje nisu sportske.

Kako su prenijeli mediji iz Češke ovaj nogometaš je na treningu nožem napao trenera golmana Radeka Porcala, što je zaista nevjerovatno.

"Policija je primila dojavu o napad u na treningu u Varnsdorfu", rekla je potparol policije u Dečinu, Eliška Kubičkova.

Đorđić je prvi strijelac svoje ekipe, te je postigao šest golova u dosadašnjem dijelu sezone, a iz njegovog kluba nisu željeli ništa komentarisati.

"Ne želim da komentarišem ništa dok ne dobijem izjavu od policije. Taj nogometaš me iznevjerio, a ako se sve dokaže njegov povratak ne dolazi u obzir", rekao je predsjednik Varnsdorfa, Vlastimil Gabriel.

Oglasi

Kada je riječ o onome što su rekli iz policije za češke medije, tamo stoji sledeće.

"Policija je dobila dojavu o napadu na treningu u Varnsdorfu. Igrač je u utorak oko deset sati ujutro, prvo verbalno, a zatim i fiziči napao trenera, a zatim mu je zaprijetio i nožem", stoji u saopćenju policije, te je također navedeno i sledeće:

"Policajci koji su stigli uhapsili su osumnječenog na licu mjesta, te su ga smjestili u ćeliju. Istraga je u toku, a dalje informacije ćemo blagovremeno dostaviti javnosti", završili su sa saopćenjem iz policije.

Sve se navodno desilo jer je Miroslav Holenak, trener tima, najavio svom nogometašu da neće trenirati sa ostatkom ekipe.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Zanimljivo je da Đorđić nije napao Holenaka, već trenera golmana Radeka Porcalu, a ostaje da vidimo da li je to pravi razlog.

Osim Slobode, Đorđić je u Bosni i Hercegovini nastupao za Modriču, Slogu iz Doboja i Leotar.

Top Komentari

Husrefbeg22
naucio od oca pa hoce i on da kolje
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi