Bivši igrač 'Topnika': Ozil bi trebao završiti karijeru ukoliko ne može igrati u ovakvom Arsenalu
Ozil se dosta muči ove sezone u Arsenalu

Ozil nije putovao u Bjelorusiju sa ekipom

Bivši igrač 'Topnika': Ozil bi trebao završiti karijeru ukoliko ne može igrati u ovakvom Arsenalu

S. Pašalić

Bivši igrač Arsenala Paul Merson izjavio je da bi Mesut Ozil trebao razmisliti o završetku karijere ukoliko se nastavi njegova borba za ulazak u prvi tim.

Ozil nije otputovao sa ekipom u Bjelorusiju gdje je Arsenal otišao na gostovanje kod ekipe BATE Borisova u okviru Evropske lige.

Bez njemačkog veznjaka Arsenal je poražen sa 1:0 što je bio razlog da bivši igrač Topnika Paul Merson pošalje poruku za Unaija Emeryja da vrati Ozila u ekipu, za kojeg smatra da je najbolji igrač u klubu.

"Morate igrati s najboljim igračima i igra mora da se vrti oko njih. Ozil je najbolji igrač Arsenala a on ne igra, nije mi lako kada to vidim", rekao je Merson.

"On sjedi kod kuće i gleda utakmicu Arsenala i misli 'da li je moguće da ja ne mogu igrati u ovom timu'", dodao je Merson.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne znam da li žele da ga pošalju u penziju, jer on mora sjediti i razmišljati o tome da završi karijeru ako ne može igrati u ovom timu Arsenala", zaključio je bivši igrač Topnika.

Ozil se dosta muči ove sezone u Arsenalu, a dosta vremena provodi i u igranju igrica zbog čega navodno ima problema i sa leđima.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi