Bivši ljubimac Manijaka karijeru nastavlja u Sloveniji

Nakon epizode u Izraelu

Bivši ljubimac Manijaka karijeru nastavlja u Sloveniji

Bh. koloniju u slovenačkom prvoligašu Kopru proširio je 27-godišnji Marijan Antolović. 

Antolović (27), koji je ostavio upečatljiv trag u BHT Premijer ligi BiH, je nakon jedne polusezone provedene u Hapoelu iz Haife odlučio prihvatiti ponudu iz Slovenije i potom potpisati ugovor na jednu i pol godinu sa Koprom. 

Slovenački mediji su objavili da Antolović u Koper dolazi kao konkurencija Vasji Simćiću i Davidu Adamu, a na Bonafiki će se pridružiti još trojici bh. internacionalaca - Zlatanu Muslimoviću, Senijadu Ibričiću i Marinu Jurini. 

Golman koji je dobio bh. pasoš i jedno vrijeme bio kandidat za reprezentaciju BiH prije Hapoel Haife još je branio za Željezničar, Borac, Legiju i Cibaliju. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti