"Muslimović će nas pojačati u narednim danima"
FOTO: EPA

Bh. napadač pronašao klub

"Muslimović će nas pojačati u narednim danima"

Iskusni bh. napadač Zlatan Muslimović će u narednim danima i definitivno potpisati za Koper. 

Slovenački prvoligaš je u ovom prijelaznom roku znatno promijenio igrački kadar i ukupno deset novih imena je stiglo na Bonafiku, a naredni u nizu će biti bivši bh. reprezentativac Zlatan Muslimović i Albert Riera koji je jedno nastupao za Liverpool. 

"Mi već u januarskom prijelaznom roku radimo na stvaranju nove ekipe. Cilj nam je na svakoj poziciji imati po dva kvalitetna fudbalera kao što to čine u velikim klubovima, a želim potvrditi da će nas u narednim danima pojačati još Muslimović i Riera", kazao je direktor Dušan Petković za tamošnje medije. 

Muslimović u Koper dolazi iz Zavrča, a tokom svoje dosadašnje karijere još je nastupao za Goteborg, Udinese, Perugiju, Pistoise, Ascoli, Padovu, Rimini, Rimini, Parmu, Atalantu, PAOK i Guizhou Rehne. Za njegovo dovođenje još su bili zainteresovani pojedini klubova iz Katara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi