Bivši napadač Juventusa: Pjanić izgleda kao riba na suhom
Foto: EPA

Nova kritika na Pjanićev račun

Bivši napadač Juventusa: Pjanić izgleda kao riba na suhom

U italijanskim medijima sve je veći broj kritika upućenih na račun našeg Miralema Pjanića. 

Iako je Pjanić dosad za Juventus postigao šest golova i osam asistencija u svim takmičenjima, mnogi smatraju da se bh. reprezentativac nije uklopio na najbolji mogući način i da može pružiti mnogo više. 

Posljednju kritiku u nizu na Pjanićev račun je iznio nekadašnji Juventusov napadač Pietro Anastasi, koji je svojevremeno još igrao za Inter, Ascoli...

"Sa Pjanićem postoji problem. Nije se uklopio maksimalno i trenutno izgleda kao riba na suhom. Spor je i bez daha na terenu, a uvjeren sam da može puno dati Juventusu. Ipak, treba se sjetiti da je Platiniju trebalo šest mjeseci da se prilagodi", izjavio je 68-godišnji Anastasi. 

Nakon poraza u utakmici italijanskog Superkupa Pjanić se bio našao i na udaru klupske legende Sergija Brija. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pjanič čak ni slobodne udarce nije izvodio kako treba. Pa, šta je radio? Izgubio se na terenu", izjavio je Brio, zaboravivši možda da je naš fudbaler asistirao nakon kornera i gola Chiellinija. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi