Bivši napadač Željezničara između Grčke i Irana

Okončao rumunsku epizodu

Bivši napadač Željezničara između Grčke i Irana

Bivši napadač napadač Željezničara Nedo Turković nije se dugo zadržao u Rumuniji.

Ovaj 30-godišnji bh. internacionalac je proteklog ljeta potpisao za tamošnji Turnu Magurele, ali poslije šest mjeseci između dvije strane došlo je to sporazumnog raskida saradnje.

Prenijeli su to rumunski mediji, a informaciju je potvrdio i sam Turković kojem, čini se, neće biti problem naći novi angažman.

"Iz ličnih razloga odlučio sam da raskinem ugovor. Imam neke ponude iz Grčke i Irana, pa čekam da vidim šta će se dogoditi, a ima i interesa i iz nekih drugih rumunskih klubova. U narednim danima ću odlučiti šta dalje", rekao je Turković, prenosi liga2.ro.

Tokom prethodne polusezone Turković je odigrao 12 ligaških utakmica za Turnu Magurele, a Rumunija mu je bila ukupno deveta zemlja u dosadašnjoj karijeri. Ranije se okušao u Crnoj Gori, Kazahstanu, Azerbejdžanu, Indiji, Indoneziji...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi