Bivši napadač Željezničara pojačao Goražde

Ništa od povratka u Slaviju

Bivši napadač Željezničara pojačao Goražde

Od povratka Damira Rovčanina u Slaviju neće biti ništa.

Fudbaler koji je sa Željezničarom u sezoni 2009/10. bio prvak BiH spominjao se kao novo pojačanje Slavije za narednu sezonu u Prvoj ligi RS, od cijele priče neće biti ništa budući da je prihvatio ponudu Goražda. 

Ovaj 29-godišnji fudbaler je postigao dogovor sa federalnim prvoligašem i predstavljat će pojačanje za momčad koju s klupe vodi Faruk Kulović, a svojim dolaskom će dodatno osnažiti konkurenciju u napadačkoj liniji. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Rovčanin je svoju karijeru započeo u Željezničaru i prije nego što je došao u Goražde još je igrao za Velež, Rudar Prijedor, Slaviju, Laci i Edirne Genclik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi