Bivši omladinski reprezentativac BiH u Čukaričkom

Stefan Kovač u novom klubu

Bivši omladinski reprezentativac BiH u Čukaričkom

FK Čukarički je danas obavijestio svoje naviječa o angažmanu prvih pojačanja za nastavak sezone, a jedno od njih je i Stefan Kovač.

Ovaj 20-godišnji veznjak je do sada bio član omladinskog pogona Crvene zvezda, a kao posuđen igrač je igrao i u beogradskom IMT-u. Danas je međutim ozvaničio saradnju sa Čukaričkim.

Stefan Kovač je bivši omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine, te je igrao za selekcije naše zemlje do 17 i do 19 godina.

Inače, Čukarički se trenutno nalazi na četvrtom mjestu tabele srbijanske Super lige, sa omjerom od 11 pobjeda, šest remija i četiri poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi