Partizanu samo bod protiv Čukaričkog, Zakarić odigrao svih 90 minuta

Srbijanska Superliga

Partizanu samo bod protiv Čukaričkog, Zakarić odigrao svih 90 minuta

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana podijelili su bodove danas u susretu 14. kola srbijanske Superlige odigravši na Stadionu na Banovom brdu meč bez pobjednika (1:1).

Partizan je u seriji remija u Superligi, a to je pokušao danas prekinuti kod Čukaričkog, međutim nije uspio.

Gosti su poveli u 4. minuti golom Enachea i to je bio konačan rezultat prvog dijela susreta. Ipak, u nastavku meča domaći su uspjeli da stignu do poravnanja i to golom Mudrinskija u 82. minuti.

Partizan je nakon ovog remija ostao na 3. mjestu sa 27 osvojenih bodova, dok je Čukarički samo jednu mjesto ispod sa bodom manje.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Svemu dodajmo da je bh. reprezentativac Goran Zakarić odigrao cijeli meč za svoj tim večeras.

Top Komentari

Raikkonen
Pa zar Zakarić nije povrijeđen i ne može doći na okupljanje reprezentacije? Tako čini mi se rekoše iz uprave kluba Partizana?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi