Bivši premierligaš šokirao navijače u 14 sati, devet minuta kasnije stiglo "obrazloženje"

Trojica igrača u sastavu, a tek onda potpisali

Bivši premierligaš šokirao navijače u 14 sati, devet minuta kasnije stiglo "obrazloženje"

E. Škorić
Teme:

Uzbudljivu subotu imaju navijači Boltona, zahvaljujući agilnoj upravi tog kluba.

Bolton, koji nastupa u League One, odnosno trećoj ligi engleskog nogometa, danas gostuje Wycombeu na startu sezone. Nekadašnji premierligaš ima visoke ambicije i želi da se vrati barem u Championship na godinu.

U 14 sati, dakle dva sata prije nego li će meč početi, Bolton je na Twitteru objavio prvih 11 i tu ne bi bilo ništa neobično da u sastavu nisu bila trojica nepoznatih igrača.

Navijači su bili zbunjeni, otkud odjednom trojica novajlija među prvih 11, no devet minuta kasnije Bolton je saopštio kako je angažovao te igrače.

Harry Brockbank, Josh Earl i James Weir taman su danas potpisali.

Dakle, spomenuti igrači uvršteni su u sastav za današnje gostovanje prije nego je i objavljeno da su stigli u klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije