Bivši Ronaldinhov saigrač ispričao sjajnu anegdotu

"Ma kakav Maradona, Pele i Zidane"

Bivši Ronaldinhov saigrač ispričao sjajnu anegdotu

D. Vejo

Fudbal je najljepša stvar na svijetu, kada ga igraju majstori.

Da je tako, potvrdilo je možda i najveće ime ovoga sporta, Brazilac Ronaldinho. Svojim igrama, na koljena je bacao mnoge protivnike, a privrženici istih su mu se klanjali. Magija koju je imao u nogama, ostavila je dubok pečat na jednog od njegovih saigrača, koji je ispričao o kakvoj se zapravo veličini radi.

"U Milan, Ronaldinho je stigao u trenutku kada je njegova forma bila u blagom padu. Iako se mnogima činilo da više nije onaj stari, vjerujte bio je. Ono što je on radio na treningu, mi nismo imali priliku da vidimo ni u filmu. Kada je htio, pokazao bi nam tu i tamo koji potez, za koji smo ga molili nekoliko minuta. On je najbolji fudbaler planete, kakav Maradona, Pele i Zidane, Ronaldinho je bog", kazao je u jednom od intervjua, Kevin Prince Boateng.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi