Bivši saigrač savjetuje Gotzea: 'Idi kod Kloppa!'

Nijemac već dugo traži pravu formu

Bivši saigrač savjetuje Gotzea: 'Idi kod Kloppa!'

S. Grebović

Prva asocijacija na ime Maria Goetzea svakako je njegov pobjedonosni gol u finalu Svjetskog prvenstva 2014. protiv Argentine u produžecima, nakon čega je Nijemac naprosto nestao sa fudbalske scene.

Gledajući iz ovog ugla transfer Maria Goetzea u Bayern 2013. godine iz redova Milionera, bio je blago rečeno, promašaj.

Uslijedio je povratak na u Borussiju, koji navijači Žutih nisu baš najbolje prihvatili pa se može reći da Nijemac i u svom sadašnjem-bivšem klubu stagnira. Primjera radi u jučerašnjoj utakmici protiv Hoffenheima njegovog imena nije bilo u ni rosteru Borussije. 

Dvadesetšestogodišnji Goetze već dugo vremena traži pravu formu, a njegov bivši saigrač Kevin Grosskreutz ima prijedlog za njega:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moram reći da mi je žao Maria jer je on sjajan momak i odličan igrač. Možda bi bilo dobro da na zimu potraži neki angažman. Prije svega potreban mu je mir i ekipa u kojoj će igrati i vratiti svoju staru formu. Recimo, Klopp ga poznaje odlično, mislim da bi se snašao u Liverpoolu", dodao je.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi