Bivši stoper Plemića rastao se s Dragovoljcem

Toni Tipurić slobodan igrač

Bivši stoper Plemića rastao se s Dragovoljcem

Bivši stoper HŠK Zrinjski Toni Tipurić odnedavno je slobodan igrač. 

Nakon što je po odlasku iz HŠK Zrinjski gdje nije dobio pravu šansu prešao u NK Hrvatski Dragovoljac, Tipurić je iza sebe imao sjajnu polusezonu u Zagrebu.

Odigrao je većinu utakmica u prvom dijelu sezone za lidera 2. HNL te bio jedan od najzaslužnijih što će ovaj klub u proljetni dio prvenstva krenuti s liderske pozicije. No, neke stvari na relaciji između ovog nogometaša i Dragovoljca nisu funkcionirale pa je od ove polusezone Mostarac opet slobodan igrač.

"Ne osvrćem se puno iza sebe, već sam to arhivirao i krećem dalje" - govori Tipurić za SportSport.ba i dodaje:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Želio bih se zahvaliti klubu na ukazanoj šansi i na odličnoj polusezoni iza nas, bili smo pravi tim i prava klapa i sve je to dovelo do sjajnog rezultata. Sada sam već slobodan nogometaš i gledam prema naprijed. Bogu hvala, nekih ponuda već ima, ali neću žuriti s odlukom."

Nezvanično, Tipurić je na meti nekoliko klubova iz 2. HNL a za Tipurića interesa, osim u Hrvatskoj ima i na Islandu gdje je ovaj nogometaš već igrao. Osim Tipurića Hrvatski Dragovoljac napustili su još neki bitni nogometaši a među njima još jedan Mostarac i još jedno dijete HŠK Zrinjski Dražan Glibo koji je s Tipurićem činio prvi stoperski par ovog zagrebačkog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi