Bivši trener Zrinjskog preuzima Hajduk?!

Ukoliko Tudor ode u Juventus

Bivši trener Zrinjskog preuzima Hajduk?!

E. Oštraković

Igor Tudor će skoro sigurno napustiti ekipu Hajduka, te će otići u Juventus gdje ga čeka mjesto pomoćnog trenera.

Pirlo je lično zvao Tudora, koji je usmeno prihvatio ponudu, te je ostalo da se Juventus i Hajduk dogovore oko odštete koju će klub iz Italije platiti za Tudora.

Uprava Hajduka odmah je počela razmišljati o novom treneru, tačnije nasljedniku Tudora, te su jako brzo došli do odluke.

Kako javljaju hrvatski mediji, novi trener Hajduka bit će bivši trener Zrinjskog, Hari Vukas. On je već dva puta bio trener Hajduka, ali kao privremeno rješenje.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sada bi konačno trebao dobiti šansu da bude trajno rješenje, a posebno mu ide u prilog to jer su ga navodno za trenera predložili Igor Tudor i Mario Stanić, savjetnik za sportsku politiku kluba.

Vukas je Tudorov pomoćnik osim u Hajduku, bio još u Karabuksporu, Udineseu i Galatasarayu, te je samostalno vodio Zrinjski.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi