Bivši veznjak Željezničara potpisao za Inter Zaprešić

Nova stanica u karijeri

Bivši veznjak Željezničara potpisao za Inter Zaprešić

Nekadašnji nogometaš Željezničara i Slobode Milan Ćulum pronašao je novi angažman.

Tridesettrogodišnji Ćulum je u januaru otišao u Partizani, međutim epizoda u ovom albanskom prvoligašu nije potrajala. Ovaj srbijanski internacionalac će svoju karijeru sada nastaviti u Hrvatskoj, tačnije u redovima Intera iz Zaprešića s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

"Ćulum je kroz karijeru promijenio niz klubova, njegovo iskustvo je neupitno, a specijalnost mu je pokrivanje pozicije zadnjeg veznog. Na Milanu je da Interovu struku uvjeri u svoje kvalitete", saopštili su, izmešu ostalog, iz Intera.

Novosađanin je pored Partizanija, Slobode i Željezničara još igrao u Srbiji za OFK Beograd, Smederevo, Čukarički, Radnički iz Niša, Rad..., te u Rusiji za Volgar-Gazprom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi