Rijeka poslala juniorskog reprezentativca BiH na posudbu u Inter
Foto: HNK Rijeka

Čeliković promijenio sredinu

Rijeka poslala juniorskog reprezentativca BiH na posudbu u Inter

Nakon što je sjajnim igrama u omladinskim selekcijama Rijeke prošle godine zaradio svoj prvi profesionalni ugovor, juniorski reprezentativac BiH Jasmin Čeliković će u potrazi za minutažom obući dres Intera iz Zaprešića.

Kako prenosi Novilist.hr, Riječani imaju veliko povjerenje u trenera Intera Samira Toplaka kada je rad sa mladim igračima u pitanju, pa će upravo ovom stručnjaku na kaljenje poslati i mladog, 19-godišnjeg, Čelikovića.

Inače, Čeliković igra na poziciji zadnjeg veznog, dok se odlično snalazi i na mjestu štopera.

Omladinskom pogodnu Rijeke se pridružio 2016. godine, a ubrzo je postao i kapiten svoje selekcije. Također, proglašen je i najboljim igračem prošlogodišnjeg izdanja prestižnog omladinskog turnira "Kvarnerska rivijera".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi