3

Komentari (3)

bsk
posteni decko iz banjaluckog naselja hiseti,vjerovatno mu je tulic trazio jedno 5000 eura za nastup,a malic se ,kao decko s obrazom, s tim nije slozio.tako je to,kad selektor postane neko,kome su se u drugoj ligi rs morale kupovati utakmice da bi postao prvi
euchariadaniel
Pozdrav, jesi li zainteresiran za dobivanje zajma? Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? nudimo poslovni zajam, investicijski zajam, konsolidaciju duga i još mnogo toga. nudimo veliku sumu tvrtkama s našim 100% jamstvenim transfernim sustavom, povezujemo vas s našom bankom i dobivate zajam od 24 sata sa samo 2% kamatnom stopom Zato nas e-poštom šaljite na adresu: ([email protected]) kako biste se prijavili za kredit.
Josip Domorocki
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.