12

Komentari (12)

Romanus
payron
zelio da kaze da je svjet otiso u picku materinu
E.Car
Ne shvataju njega kad ne znaju ni tablicu množenja većina prisutnih. A čovjek im jednom rečenicom rekao svjetska desavanja današnjice i budućnosti.
bhodzic
neko mu u drogu stavio heroin
Hooruk
Svaka cast njemu sto se trudi osvjestiti ljude ali brate nije ni vrijeme ni mjesto za taj govor, pricao o nauci a pola ih sta su prisutni nemaju ni osnovne skole zavrsene.
teddy sheringham
Da, da. A vala nema ni on.
Hooruk
Ima večernju.
Hooruk
Ma bravo mamak, samo se bojim da ni ti nisi nista dalje dobacio.
Hooruk
Nemoj žohare izigravati lektora, umisli da si pismen kao sto si umislio da se razumijes u sport, ja sam za tebe doktor i u pravopisu a i sto se tice sporta.
Arnel925
Čovjek vam govori sta ce se desiti uskoro a vi kao telad gledati i smijete se čovjeku. A za 20-30 godina priča će se da je bio upravu. Ratovi dolaze sigurno. Čovjek je samo iskoristio ovu platformu da kaze koju pametnu
konjnakvadrat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.