11

Komentari (11)

luks-02
U autu je pratjo što se događa u Parizu u nadi da Messi ne dobije nagradu.
Manijak87
Ne razumijem one koji ovog narcisa podržavaju. Nimalo etike u njegovom ponašanju. Kolegijalnosti. Lik je odvratan. Na stranu Messi i sve, ali ovaj čovjek ima veliki problem sa egom.
RobijasZe
Manijak87
Šta drugo očekivati od zeničkog papka? Vulgarnost, psovke, vrijeđanje. Do godine akoBogda Federalna, da se odmorimo malo od vas, smogovaca :)
RobijasZe
Koliko je puta RONALDO pomogao bolesnoj djeci? Koliko puta je donirao krv? Koliko puta je pomogao djecu u siromasnim drzavama? To ne gledas, a gledas etiku i kolegijalnost. Kako god bolji je od onog supka sto pozdrava Izrael i ubija djecu Sirije i Palestine. Debilu jedan ! Nije problem ni druga liga, ni kantonalna, ja svoj Celik volim vise u kantonalnoj ligi, nego ti Zelju u ligi prvaka vjeruj mi.
Manijak87
@RobijasZe: Mesi nikad nije pomogao nikome? Ili mozda pomaze ali ne zeli da stane pred kamere i da se eksponira. Pratis Mesija? Ja ga pratim. Lik je humanitarac kao i Ronaldo. Pored toga, na zahtjev Mesija, nije odigrana utakmica izrael Argentina u Tel Avivu. Mesi je katolik, veze nema sa Jevrejima. Kad vec pricamo o debilizmu! Mah, mah ... Federalci!
RobijasZe
Nemas ti pojma sine, p o j m a.
hanson
mesi pomaze u ubijanju takve djece nista vise, idi sa njim na zid placa, amawe osime
Manijak87
@hanson ISIS je ubio vise djece nego Izrael u proteklih 50 godina. Ovo je sportski portal, mamlaze, drzi se sporta. Jb'o te Izrael.
DamirT
Egocentricni majmun
CD84
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.