Bizaran potez: Ronaldo čekao u automobilu dok ga nisu pozvali u dvoranu da preuzme nagradu

Proglašen za najboljeg igrača Serije A

Bizaran potez: Ronaldo čekao u automobilu dok ga nisu pozvali u dvoranu da preuzme nagradu

E. Čaušević

U Milanu je sinoć održana ceremonija dodjele nagrade za najbolje igrače Serije A u prethodnoj sezoni.

Malo je bilo čudno zašto se ova ceremonija održala istovremeno kada i dodjela Zlatne lopte, ali je to poslužilo kao idealan izgovor za Cristiana Ronalda da ne doputuje u Pariz.

Ronaldo je bio u Milanu gdje je dobio nagradu za najboljeg igrača prošle sezone u Seriji A. Međutim, njegovo ponašanje tokom ceremonije je šokiralo mnoge.

Italijanski novinari su u šoku počeli sinoć da objavljuju na društvenim mrežama da se Ronaldo pojavio na ceremoniji tek u trenutku kada je trebao dobiti ovu nagradu.

Ronaldo je sve vrijeme čekao u svom automobilu, a kada su mu saopštili da će on sada dobiti nagradu izašao je i krenuo prema dvorani. Portugalac je došao s velikim brojem zaštitara, te je došao na binu, uzeo nagradu i vratio se u Torino.

"Nevjerovatno. Cristiano Ronaldo je čekao u automobilu do trenutka kada je trebao biti izabran za najboljeg igrača Serije A. Kada je došao trenutak za to ušao je u salu s velikim brojem zaštitara koji nisu dali kamerama da ga snimaju dok ulazi u dvoranu", napisao je razočarani novinar Tancredi Palmeri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mnogi vjeruju da je Ronaldo na taj način želio da izbjegne pitanja novinara o Zlatnoj lopti i to mu je uspjelo jer se uopšte nakon ceremonije nije pojavio pred kamerama.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manijak87
Ne razumijem one koji ovog narcisa podržavaju. Nimalo etike u njegovom ponašanju. Kolegijalnosti. Lik je odvratan. Na stranu Messi i sve, ali ovaj čovjek ima veliki problem sa egom.
10 3
DamirT
Egocentricni majmun
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi