Bizaran razlog zbog kojeg je Marcelo morao napustiti igru

Problem je u hotelskom dušeku?!

Bizaran razlog zbog kojeg je Marcelo morao napustiti igru

Lijevi beki Real Madrida, Marcelo, sinoć se povrijedio tokom susreta reprezentacija Brazila i Srbije na Svjetskom prvenstvu.

Marcelo je zbog povrede morao da izađe sa terena već u 10. minuti, a zamijenio ga je Filipe Luis. Obzirom da je Marcelo jedan od važnijih igrača Brazila, medije je odmah nakon meča interesovalo koliko je ozbiljna njegova povreda.

Selektor Tite nije mogao puno reći osim da su vjerovatno u pitanju leđa, ali je zato doktor otkrio neke zanimljive detalje.

"Još je veoma rano da se daju bilo kakve dijagnoze. Povreda može biti povezana sa dušekom u hotelskoj sobi. Naša očekivanja su pozitivna, ali moramo sačekati narednih nekoliko dana. Važna stvar je da nema nikakve povrede, imao je samo grčeve u mišiću. Čim bude spreman da trenira, trenirat će se i onda se može vratiti igranju. Dakle, ne postoji period za oporavak", poručio je doktor Rodrigo Lasman.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

S druge strane, selektor Tite je kratko dodao: "Samo znam da je imao problem sa leđima".

Podsjetimo, Brazil je sinoć porazio Srbiju sa 2:0 i plasirao se u osminu finala gdje će igrati protiv reprezentacije Meksika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi