"Neymaru su vrata otvorena, Cristiano nije šef Reala"
CR se sprema na odlazak iz Real Madrida (Foto: EPA)

Marcelo sasvim iskren

"Neymaru su vrata otvorena, Cristiano nije šef Reala"

Midhat Šljivak

Saga o odlasku Cristiana Ronalda iz Real Madrida već danima puni naslovnice evropskih medija.

Portugalac navodno želi napustiti Kraljeve, a kao njegova zamjena u Madridu spominje se najskuplji fudbaler svijeta Neymar.

Upravo činjenica da predsjednik Reala juri brazilsku zvijezdu uzrok je navodne Ronaldove želje za odlaskom, a o potencijalnom dolasku Neymara u Real govorio je lijevi bek Kraljeva Marcelo.

"Cristiano nije šef Real Madrida. Zašto ne bi Neymar došao čak i ako je Ronaldo tamo. Neymaru su vrata Reala uvijek otvorena. Mi uvijek želimo najbolje fudbalere u timu i Neymar će jednog dana zaigrati u Madridu", rekao je Marcelo.

Lijevi bek Kraljeva tvrdi da je CR još uvijek bez dileme najbolji fudbaler svijeta, ali da Neymar mu ozbiljno prijeti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne shvatam način na koji se dodjeljuje Zlatna lopta. Da li su to trofeji, igra tokom sezone, kvalitet igrača. Trenutno je za mene Cristiano Ronaldo najbolji na svijetu, ali vjerujem da će Neymar uskoro biti jednak Cristianu", istakao je Marcelo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi