Iz Engelske nam stižu najbizarniji dresovi ikada

Ovo se ne viđa svaki dan

Iz Engelske nam stižu najbizarniji dresovi ikada

S. Grebović
Teme:

Engleski niželigaški klub Bedale, predstavio je možda najbizarniji komplet dresova za narednu sezonu u svijetu fudbala svih vremena.

Klub iz Sjevernog Yorkshirea će naredne sezone nastupati u 'prozirnim' dresovima.

Cijena ovog neobičnog kompleta iznosti 80 funti i nema sumnje da će ga kolekcionar pokušati što prije ugrabiti, jer je ovo nešto što se ne viđa baš svaki dan.

Klub Bedale, koji inače vodi bivši menadžer Leeds Uniteda i Sunderlanda Simon Grayson, i prije je imao specifične dresove u kojima je nastupao.

U nekim od prethodnih sezona na dresovima ove ekipe nalazile su se kobasice, dok je na golmanskom dresu bila fotografija, ni manje ni više nego roštilja i šargarepe. 

Heck Food je generalni sponzor kluba pa nije ni čudo što su se na dresovima kluba nalazili detalji hrane.

"Svaki put kad pomislimo da je to to, dobijemo još jednu ideju za novi komplet", rekao je Andreew Kebble, generalni menadžer kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

Husrefbeg22
Kako je pocelo na kraju ce igrati gologuzi. Treba se vratiti na pocetke i klasicne dresove bez tih silnih reklama.
5 1
rocccavela
Je li nam bas iz engelske stizu?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi