Bizarno: Igrač Barcelone nekoliko sedmica van terena zbog spolne bolesti?
Arthur Melo je propustio meč protiv Mallorce

Čini se da se ipak ne radi o povredi prepone

Bizarno: Igrač Barcelone nekoliko sedmica van terena zbog spolne bolesti?

S. Pašalić

Barcelona je u subotu bez većih problema na Camp Nouu savladala Mallorcu sa 5:2.

Iako je Lionel Messi ponovo briljirao i postigao je hat-trick, a također je i Luis Suarez postigao majstorski gol petom, medije je interesovala jedna druga stvar.

Naime, Arthur Melo, koji je ove sezone standardan u prvom timu nije bio ni na klupi, a zvanična informacija je glasila da je on zaradio povredu prepone.

Ipak, brazilski mediji su došli do informacije da je 23-godišnji igrač Barcelone ustvari zaradio gonoreju.

Brazilac je ove sezone odigrao 12 utakmica za katalonski klub i postigao je dva gola, a ukoliko se potvrdi informacija o njegovoj "povredi", on bi mogao biti van terena nekoliko sedmica.

Naime, prema Svjetskoj anti-dopinškoj agenciji lijek protiv gonoreje sadrži zabranjene supstance iako to nije još potvrđeno jer postoji više lijekova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

United_HZ
Pašaliću zbog čega je bizarno?! Svaka bolest je bolest pa tako i ova. Klikbejt jeftini
4 2
mer12
Sta rece Batistuta za la la ligu, trebao si ga slusati Ronaldo dragi ....neces se nadavati golova u Italiji rijetki su takvi skoro pa je lakse velikim timovima zabiti nego malim...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi