Bjelica donio odluku: Da li će Hajrović i Gojak putovati s ekipom u Manchester?

Dinamo gostuje Cityju

Bjelica donio odluku: Da li će Hajrović i Gojak putovati s ekipom u Manchester?

Endin Čaušević

Amer Gojak i Izet Hajrović su dobili pozive Roberta Prosinečkog za duele bh. reprezentacije protiv Finske i Grčke, ali im u Dinamu u posljednje vrijeme ne ide baš najbolje.

Gojak je propustio prethodne dvije utakmice zagrebačkog tima iako je bio u veoma dobroj formi na početku sezone. Ni Hajrović se nije baš naigrao od početka sezone iako je prošle godine bio jedan od najboljih igrača Modrih.

Hrvatski mediji objavili su prije nekoliko dana da trener ovog tim Nenad Bjelica čak razmišlja o tome da neće računati na bh. dvojac u meču Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Dinamo gostuje prvaku Engleske, a navodno Bjelica je odlučio da Gojak i Hajrović neće putovati s ekipom. Međutim, trener Dinama poručio je nakon svega da će bh. reprezentativci biti s ekipom na Etihadu, ali kako stvari stoje meč će početi s klupe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, očekuje se da će Dinamo sutra imati veliku podršku na Etihadu, te da su navijači ovog kluba već kupili čak 1.500 ulaznica.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

soccer54
Ne znam žašto se digla tolika buka o prosječnom nogometašu kao što je Gojak??? A, što se tiče samog Hajrovića lik je pao totalno u formi i vjerujem da će se podignuti i proigrati kao prošle sezone. Vratit ćemo se malo na "bosanskog messia" Gojaka, znači zamjerio mu se pristup na utakmici. Tko je gledao zna o čemu govorim. Ali mali se još našao i uvrijeđen, ma daj molim te čim si ti toliko zadužio Dinamo da bi se tako ponašao. A, nitko te nije optužio ili ti zamjerio što si prošle sezone izravni krivac što je Dinamo ispao od Benfice. Zato spusti se na zemlju dečko, a također i Vi koji vrijeđate Bjelicu. Očito ne pratite njegov rad, šta je uradio sa Dinamom.
2 3
zigzag
Nije točno da se Hajrović nije naigrao od prošle sezone. Do Trondheima je bio standardan i do tad ga se čekalo. Međutim nije bio ni sjena igrača prošle sezone i zasluženo je na čekanju i kad bude pravi on ima svoje mjesto kao i svi ostali. Ne lupetajte bez veze. Gojak se također izgubio od prošle jeseni i tej je proigrao kad je 2 puta ušao s klupe protiv Rosenborga a onda je valjda pomislio da će on birat utakmice. Puno je kvalitetnih igrača u rosteru trenutno da bi se tolerirao laganini pristup bilo kome. I Petković je nedavno 5 min kasnio na druženje s navijačima pa je dobio disciplinsku. Ne shvaćam hype koji se stvorio oko i disciplinske za Gojaka. Nitko se njih odrekao nije ali red se mora znat. Puno je tu onih koji bi mislili da moraju igrat idređene utakmice a da se na nekima ne moraju pojavit. Kakav bi to kaos onda bio. Obojica su i dalje dio tima al se neki red mora znat.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi