Bjelica govorio o stanju Dilavera: Ima temperaturu, vidjet ćemo...

Hoće li igrati protiv Manchester Cityja?

Bjelica govorio o stanju Dilavera: Ima temperaturu, vidjet ćemo...

Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Emir Dilaver upitan je za sutrašnji susret njegovog Dinamo Zagreba i Manchester Cityja.

O njegovom stanju govorio je na današnjoj press konferenciji trener Modrih Nenad Bjelica.

"Dilaver ima temperaturu, vidjet ćemo hoće li trenirati i igrati sutra protiv Cityja", poručio je Bjelica.

Također, strateg Dinama je govorio i o samoj težini utakmice koja Dinamu možda donese osminu finala.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Čeka nas jedna od najboljih momčadi svijeta i moramo pružiti jako dobru partiju ako želimo izvući rezultat. Činjenica je da su ih poremetile povrede i jako težak, zgusnut raspored engleskih natjecanja i Lige prvaka. Sutra očekujem osam - devet top igrača Cityja i dva ili tri mlađa", rekao je između ostalog Bjelica.

Susret počinje sutra od 18.55 sati, a Dinamo pobjedom i remijem ili porazom Šahtara protiv Atalante ide u osminu finala.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

lega
Dinamo u tesko situaciji mora se vadit na utakmici mancestera da je gojak igro kao sto nije predhodne utakmice mozda bi bilo drugacije a ovako želim da pobijede veliki mancester ali tesko
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi