Bjelica komentarisao izjavu Srne: Vidjet ćemo...

Trener Dinama

Bjelica komentarisao izjavu Srne: Vidjet ćemo...

Dinamo i Šahtar sinoć su podijelili bodove u susretu 4. kola grupne faze Lige šampiona jer su na Maksimiru odigrali 3:3. 

Bila je to infarkt završnica za navijače Dinama čiji klub je mogao jednom nogom zakoračiti u osminu finala da je ostalo 3:2, a ovako je u vrlo teškoj situaciji.

Tako smatra i pomoćni trener u stručnom štabu Šahtara Darijo Srna koji kaže da je ovo bio psihički vrlo težak udarac za Dinamo. Novinari su Bjelici odmah prenijeli riječi Srne, a trener Dinama je imao svoj komentar.

"Ja mislim da su oni ispucali sreću za tri života. Vidjet ćemo, vidjeti kako će sve završiti", rekao je trener Modrih.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dinamo i Šahtar sada imaju po pet osvojenih bodova dva kola prije kraja grupne faze, ali Šahtar je u rednosti jer ima bolji međusobni duel zbog gola više postignutog u gostima.

Dinamu nikako ne odgovara ni činjenica što je Atalanta otkinula bod protiv Manchester Cityja na domaćem terenu pa sada nije 'rahat' ni što se tiče trećeg mjesta i plasmana u Evropa ligu na proljeće.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Grohot
Igra ujednacena, ovi prvo dok je Dinamo igrao bolje drugo...a zavrsnica i penal su bez greske, ne znam sta se buni?!
2 0
@dn@n
Ko gubi ima pravo da se ljuti! Nije mogo spavat večeras, bas mi je zao...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi