Bjelica komentarisao povredu Gojaka: To nam se dešava već četvrti ili peti put...

Trener Dinama o bh. igraču

Bjelica komentarisao povredu Gojaka: To nam se dešava već četvrti ili peti put...

Fudbaleri Dinama pobijedili su danas Osijek sa 1:0 u okviru HNL-a, a na samom početku tog susreta povrijedio se bh. reprezentativac Amer Gojak.

Talentovani vezni fudbaler je igru napustio u 17. minuti nakon povrede, a zamijenio ga je mladi Ivanušec.

Nakon utakmice povredu Gojaka komentarisao je trener Modrih Nenad Bjelica.

"To nam je već četvrta, peta povreda zgloba ili problemi oko zgloba. Ademi, Andrić, Lešković, Kulenović... Sad i Gojak. Nadamo se da nije ništa ozbiljno", poručio je trener Dinama.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Gojak je u posljednje vrijeme igrao sjajno u dresu reprezentacije BiH, ali ako postoji neko okupljanje koje bi mogao propustiti zbog povrede, neka onda to bude ovo obzirom da je naš državni tim već ostao bez šansi za plasman na EURO kroz kvalifikacije.

Podsjetimo, naš selektor Robert Prosinečki narednog ponedjeljka objavit će spisak fudbalera na koje računa u susretima protiv Italije i Lihtenštajna. Osim Gojaka za sada je povrijeđen i Pjanić.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi