Bjelica: Ovo nije mala stvar, ali City je jednostavno premoćan
EPA

Trener Dinama nakon poraza na Etihadu

Bjelica: Ovo nije mala stvar, ali City je jednostavno premoćan

Dinamo predvođen Nenadom Bjelicom doživio je prvi poraz ove sezone u Ligi prvaka.

U sklopu 2. kola "Modri" su sinoć na Etihadu, očekivano, poraženi od Manchester Cityja koji je na krilima Raheema Sterlinga i Phila Fodena slavio rezultatom 2:0.

Nakon poraza Dinamov trener bio je prilično miran, iako ne skriva da je, bez obzira na kvalitet domaće momčadi, očekivao malo više od svojih fudbalera.

"Na početku smo bili dosta nervozni, Manchester City je stvarao prilike zahvaljujući našem greškama, a ne svojim akcijama. U tom trenutku kada je pao gol, probali smo s izmjenama, riskirali sve, ali nije mala stvar ni imati otvorenu utakmicu protiv jedne takve momčadi do 95. minute. To smo mi imali", kazao je Bjelica.

Žali za određenim stvarima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Žao mi je što sudac nije dosudio faul na 18 petara pred kraj utakmica. Ne bi bila greška da je to svirao, ko zna kako bi se onda završilo, ali nećemo se sada vaditi na to. Razlog našeg poraza je to što je Manchester City jednostavno premoćan, zasluženo su pobijedili i pokazao zašto je jedan od kandidata za naslov prvaka Evrope", riječi su Dinamovog trenera.

U istoj grupi sastali su se još Šahtar i Atalanta, a susret je okončan rezultatom 2:1 u korist ukrajinskog kluba.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
cist faul je bio
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti