Bjelica pred revanš u Budimpešti: Sigurno prolazimo

Uvjeren u prolaz Dinama

Bjelica pred revanš u Budimpešti: Sigurno prolazimo

Edmir Škorić

Dinamo je večeras na Maksimiru odigrao 1:1 s mađarskim Ferencvarošem u sklopu prvog susreta 3. pretkola Lige prvaka.

Mađari su uz malo sreće došli do gola na Maksimiru, ali trener Dinama Nenad Bjelica uvjeren je da njegov tim prolazi dalje.

"Ma tek ćemo vidjeti da li je ovo prednost za njih. Jer mi u Budimpešti idemo na pobjedu. Priprema za uzvrat bit će jako laka. Idemo ih pobijediti i to je sve što ćemo pripremati", rekao je Bjelica, pa je dodao:

"Mađari nisu imali šansi osim gola, nisu nam opasno prijetili. Bili smo puno bolji od njih, a bili smo blizu i da zabijemo još 2-3 gola. Prije utakmice rekao sam da hoću rezultat koji nam daje nadu, a ovih 1:1 sigurno nam daje nadu za uzvrat."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ušli smo u utakmicu kako je trebalo, ali onda smo im dali previše posjeda. Oni jako dobro igraju pod pritiskom. Na našoj polovici se igralo 10-ak minuta prvog dijela i prvih 10-15 minuta poluvremena, tako da... Nemam što zamjeriti svojim dečkima, ali trebalo nam je i malo sreće koju danas, nažalost, nismo imali. Što ste tužni, nitko nije umro. Siguran sam da ćemo pobijediti u Mađarskoj", zaključio je strateg Modrih.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dobojlija
Polako ,prvo na terenu to potvrdite ,dzabe prazne rijeci ,samouvjerenost je dobra ,ali umjereno
0 7
pipun
Madzari kuci su jaki, sumnjam da ce Dinamo proc dalje.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi