Bjelica pucao hvalospjeve na račun Hajrovića: Zamijenili smo ga radi Plzena

Postigao vodeći pogodak protiv Plzena

Bjelica pucao hvalospjeve na račun Hajrovića: Zamijenili smo ga radi Plzena

S. Mlaćo

Dinamo je jučer upisao novu pobjedu u okviru 21. kola 1.HNL. Modri su slavili 3:0 protiv Slaven Belupa, te potvrdili dobru formu.

Gosti su se držali do 67. minute kada je Izet Hajrović postigao prelijep pogodaka i digao publiku na noge. Hajrović je pružio još jednu sjajnu partiju, a igru je napustio u 81. minuti.

"Hajro je za nas tijekom jeseni bio iznimno važan, u prvoj utakmici proljeća protiv Rudeša je bio sjajan, o njegovim kvalitetama ne trebam previše pričati. Nadam se da neće osjećati nikakve probleme nakon utakmice sa Slavenom, zato smo ga i zamijenili kako ga ne bismo opteretili. Nadam se da će u četvrtak biti na raspolaganju", prokomentarisao je nastup Hajrovića trener Dinama Nenad Bjelica.

Dinamo u četvrtak igra revanš meč šesnaestine finala Evropa lige protiv Plzena. U prvom meču Plzen je slavio 2:1, te se očekuje kvalitetan meč na Maksimiru i dobro ispunjene tribine.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti