Bjelica sudi na Pecari, Kaljanac na Tušnju

Kup Bosne i Hercegovine

Bjelica sudi na Pecari, Kaljanac na Tušnju

U srijedu i četvrtak su na rasporedu utakmice četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine, a Nogometni/Fudbalski Savez BiH je na svojoj zvaničnoj stranici objavio službena lica koja će dijeliti pravdu na tim susretima.

U srijedu će se igrati tri revanš utakmice četvrtfinala, a sastaju se Zvijezda 09 - Olimpik (13:00), Krupa - Rudar (13:00) i Sloboda - Sloga Simin Han (13:00), dok je prvi meč četvrtfinala između Širokog Brijega i Željezničara zakazan za četvrtak (17:00).

Meč na Pecari će suditi Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva, a pomoćnici će mu biti Radoslav Kačavenda, Stefan Tešanović, Dragan Petrović, Zoran Soknić i Emir Spahalić.

Na utakmici Slobode i Sloge glavni sudac će biti Haris Kaljanac iz Sarajeva, Krupi i Rudaru će suditi Tomislav Ćuić iz Tomislav Grada a Zvijezdi i Olimpiku Elvis Mujić iz Banovića.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi