11

Komentari (11)

Rus
Trebali su pitati Husrefa za savjet
nightcry
jbo vas Hajrović, nije bilo večeg guranja jednog propalog talenta u bh. medijima od kako smo samostalna zemlja ! A zaboravilo se na njegovo od****vanje Sušićevog poziva u repku nakon što je rekao da će se odazvati, pa se onda ipak pokupio sa Švicarcima u Tunis na prijateljsku tekmu a na naknadni Hicfildov poziv, nakon čega se nalajao Džeki koji ga je opravdano kritikovao jer je prevario sve u repki !?
BobPaisley
...kakav Hajrovic,lik je panj,veze nema...da je valjao ostao bi u Werderu.
VelaHavle
Fasovace 8 ko i mi :D
predator23
to je tvoja želja, ali daleko je dinamo od vas
soccer54
Eh, kad bi svi bili tarajevo..
oldtown
soccer - tarajevo, jel', hah mamu ti tarnem, keru smrdljivi.
opca123
Gojak ne igra zadnje 2 europske utakmice od početka, iznenađenje bi bilo da je upao umjesto Mora, iako se to možda očekivalo jer je zabio zadnji gol i dobro je igrao za BiH. Hajrović igra loše ove sezone, još je bez gola a troši 10+ lopti po utakmici sa svojim udarcima sa 20+ metara tako da se to moglo očekivati da će na klupu protiv jačih protivnika gdje Dinamo nije favorit.
TIGAR
ustaska posla..trebaju obojica bjezat iz dinama..ko hodzic..preporodio se...samo svoje guraju do neba...
dragonBH
nisi u pravu.. Hajrovic je iole preporodio karijeru tamo, druga je stvar sto je ove sezone los. Za Gojaka koji ima 22 godine nema bolje sredine za napredovat, al realno nije on Olmo da se ne moze bez njega.Ustase jesu opasne, al mislim da nasi fudbaleri to u Dinamu ne osjete!
niko nikovic
Hajrovic je od početka sezone u lošoj formi, zato i ne igra
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.