Bjelica: Teletović mi je mnogo pomogao

Bjelica: Teletović mi je mnogo pomogao

Reprezentativac Srbije i košarkaš Caje Laboral Nemanja Bjelica je u intervjuu za beogradske Večernje novosti pohvalio našeg reprezentativca Mirzu Teletovića koji mu je mnogo pomogao.

"Iskreno, da mi nije supruge Mirjane, ne znam kako bih izdržao. Mada, Dejan Musli živi dvije kuće dalje od mene, u ekipi su i Mirza Teletović i Stanko Barać, pa se pomalo družimo. Četiri mjeseca sam u Victoriji, lijepo sam se adaptirao. Supruga Mirjana i ja smo izabrali komfornu kuću i stvarno uživamo", kaže Bjelica koji posebno hvali našeg reprezentativca Mirz Teletovića.

"Učim, ali polako, dosta razumijem... Tu je i trener Duško Ivanović, pa će prije Španci da progovore srpski. Atmosfera u ekipi je odlična. Mnogo mi znači podrška kapitena Mirze Teletovića, koji me usmjerava i savjetuje, jer sam poslje Muslija najmlađi u ekipi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije