Bjelorusima fali publike, ali tu su lutke, dresovi, papiri...

Ko li se ovog sjetio?

Bjelorusima fali publike, ali tu su lutke, dresovi, papiri...

Teme:

Bez obzira na sve što se u Evropi i svijetu dešava zbog pandemije novog koronavirusa Covid-19, u Bjelorusiji se fudbal i dalje igra.

I danas se igra na bjeloruskim terenima, pa je tako u toku i meč polufinala Kupa Bjelorusije između Dynamo Bresta i Shakhtyora iz Soligorska.

Iako je na stadionima u Bjelorusiji dozvoljen ulaz za publiku, pandemija je učinila svoje, pa ljudi izbjegavaju masovnija okupljanja. To se, naime, može zaključiti po poprilično praznim tribinama stadiona u Brestu.

Međutim, organizatori su se potrudili da to "zamaskiraju".

Naime, na neke stolice su postavljeni dresovi raznih evropskih klubova, neki su obučeni na lutke iz butika, a tu je i pokoje ozareno lice isprintano na papiru.

Kako to izgleda možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi