Blagojević: U Prijedor ne idemo turistički
Foto: fkdrinazvornik.com

Drina gostuje Rudaru

Blagojević: U Prijedor ne idemo turistički

Edmir Škorić

Drina će u 19. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine gostovati u Prijedoru Rudaru.

Nova uprava i novi stručni štab Drine žele da naprave nešto više u proljetnom dijelu prvenstva. Cilj je, navodi se na zvaničnom sajtu Drine, da se odigra časno i pošteno do kraja. 

"Ekipa Rudara se nalazi u sličnoj situaciji kao i mi, bore se za opstanak, ali moramo priznati da su ipak oni favoriti u ovoj utakmici. Oni su u nešto boljoj situaciji od nas i bodovi su im prijeko potrebni. Međutim, to ne znači da mi idemo tamo turistički. Dat ćemo svoj ​​maksimum i gledat ćemo da s ovim mladim timom priredimo iznenađenje već na startu ", kaže trener Zvorničana Cvijetin Blagojević.

U sastavu Drine neće biti novajlije Nikole Vasiljevića i Miloša Vidovića, koji nemaju pravo nastupa, dok je lakše povrijeđen Dejan Blagojević.

"Svi imaju pravo nastupa izuzev Vidovića i Vasiljevića, zbog toga što nisu stigli potrebni papiri za registraciju. Nadam se da će do utakmice sa Slavijom i to biti završeno".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Rudara i Drine igra se od 14 sati i 30 minuta u subotu, a sudi je Dušan Berak iz Trebinja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi