Blaić raskinuo sa Zrinjskim, novi ugovor za Mulahusejnovića

Mostarci se spremaju u Međugorju

Blaić raskinuo sa Zrinjskim, novi ugovor za Mulahusejnovića

Samir Mlaćo

Aktuelni bh. prvak Zrinjski danas se zvanično razišao sa Zvonimirom Blaićem. Naime, ovaj 27-godišnji branič se u Zrinjski vratio u zimskom prelaznom roku 2017. godine, a u protekloj sezoni kao posuđen igrač nastupao je za Radnik i Olimpik. 

Saradnja je sporazumno raskinuta, a Zrinjski je svom sada već bivšem članu kluba poželio mnogo sreće u nastavku.

U isto vrijeme Plemići su dogovorili produženje saradnje sa Nardinom Mulahusejnovićem do 31. maja 2021. godine.

Mulahusejnović je ugovor sa Zrinjskim potpisao u ljetnom prelaznom roku 2017. godine, a u prvom dijelu sezone je upisao pet nastupa da bi nakon toga polusezonu proveo u redovima GOŠK-a gdje je pružao sjajne partije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pod Bijeli brijeg je stigao iz federalnog prvoligaša Bratstva iz Gračanice.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi